Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy na sebe Mikolas Josef (28) celosvětově upozornil během soutěže Eurovize, se zpěvák vizuálně dost změnil. Negativní vliv na jeho vzhled měla špatná životospráva, a hlavně spousta práce. Když už talentovaný umělec zhubl celých třináct kilo, tak se rozhodl se sebou něco dělat a začal se soustředit na jídelníček a pravidelný pohyb, díky kterému by měl znovu nabrat svalovou hmotu. Paradoxně v tom nejhorším období byl osloven k nafocení kampaně, kde se měl objevit ve spodním prádle.

„Když jsem fotil poprvé, tak se mi úplně nechtělo do trenek. Nedávno jsme ale fotili další fotky a to už jsem věděl, co mě čeká, a připravil jsem se na to,” uvedl na svém koncertě v prodejně spodního prádla Mikolas, který se rovnou podělil o svůj trik, jak za pár minut získat svaly: „Dvacet minut předtím klikujte a jste v pohodě.”

Se svými tanečníky zpěvák neustále trénuje a vystupuje. Díky tanci ale svaly nenabírá. „Tancování je pro mě kardio a dnes po vystoupení po mně zůstala louže. Chce to dobře jíst a nezapomínat na tekutiny.”

Interpret hitů Lie To me, Acapella, či Me Gusta už se začíná zase častěji vyskytovat v posilovně. „Před víc než měsícem jsem se ke cvičení vrátil a začal jsem k tomu užívat vitamíny a hlavně pít vodu. Byl jsem člověk, který skoro nic nevypil a to byl můj hlavní problém. Trvalo mi to asi pět let, než jsem si to uvědomil,” zpytuje svědomí Josef.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám