Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se po porodu dcerky Elišky stále nemůže zbavit přebytečných kil navíc. Jenže místo toho, aby se snažila na problematické partie příliš neupozorňovat, zvolila zcela opačnou taktiku.

Na party, která se konala tento týden, dorazili pozvaní hosté patřičně elegantně oděni. Když se mezi přítomné vmísila zpěvačka Míša Nosková, všichni doslova oněměli úžasem. Kreace, kterou pro večer zvolila, byla totiž, mírně řečeno, dost nepatřičná. A to nejen vhledem k charakteru akce.

Míša totiž oblékla velmi volné bílé kalhoty, v nichž se snažila ukrýt svá stehna, bílé strečové tričko, které jí obepínalo nejen plná ňadra, ale také ne úplně ploché bříško, a kreaci završila háčkovaným bolerkem stejné barvy.

Každý přitom ví, že bílá je pro ženu s několika kilogramy navíc krokem vedle. Nejinak tomu bylo i v Míšině případě, které její nevkusná kreace přidávala ještě další kila. Příště by to chtělo o volbě oblečení víc přemýšlet, Míšo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám