Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si právnickou kancelář, kde se objevovala tančící mimina a advokáti se scházeli na záchodě, kde společně tančili, anebo řešili osobní krize? Od premiéry seriálu Ally McBealová uběhlo už dvacet let a hlavní představitelka oslaví 11. listopadu už 55. narozeniny.

Calista Flockhart hrála osmadvacetiletou absolventku práva na Harvardově univerzitě ve 35 letech, ale nikdo by jí její věk nehádal. Herečka vždy oplývala velice drobnou až vychrtlou postavou a role praštěné právničky pro ni byla zásadní. Calista později přiznala, že během natáčení Ally trpěla anorexií, aby si udržela svou štíhlou postavu.

Ally McBealová jí odstartovala kariéru a u seriálů už herečka zůstala. Mezi lety 2006 - 2010 vystupovala v dalším úspěšném seriálu Bratři a sestry a v roce 2015 nastoupila do televizního seriálu Supergirl. Ve filmu se moc neuchytila, ale zahrála si například po boku Kevina Kleina a Michelle Pfeiffer v komedii Sen noci svatojánské.

V roce 2001 adoptovala desetidenního chlapce Liama a od roku 2002 je partnerkou herce Harrisona Forda. Jeho třetí ženou se stala v roce 2010 a dělí je věkový rozdíl 22 let.

Reklama

Další články

Načítám