Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další tváří, která poskytla své křivky pro nafocení exkluzivního kalendáře, je Alena Buffon, ještě nedávno Šeredová (46). Kráska, která je matkou dvou synů a žije v Itálii s manželem Gianluigim Buffonem, přijela na focení bez rodiny a pobyt v Praze si užívala.

Alena stejně jako ostatní dámy už jeden kalendář Stock nafotila. Bylo to před dvěma lety, se stejným fotografem, jenž fotí ten letošní, a dílko dostalo ocenění za osobité ztvárnění celebrity v kalendáři. Tehdy se ale fotilo v její milované Itálii, v překrásných přírodních scenériích. Teď jako rekvizita musela stačit obrovská postel, luxusní prádélko a drahé šperky Boucheron.

I když je Alena hlavně maminkou na plný úvazek, svět módy na ni nezapomíná. Kromě focení v Česku, natočila dvě reklamy. Ta první na vodu už je k vidění v italské televizi. Na jaře do italských kin vstoupí další film, v němž si Šeredová zahrála. Už tento podzim bude česká kráska točit další.

Reklama

Další články

Načítám