Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálová hvězda Shay Mitchell (32) se před pár týdny poprvé stala maminkou, ale až nyní se rozhodla, že je ten správný čas pochlubit se světu snímkem a jménem dcery. Na svém instagramovém účtu sdílela srdceryvný příspěvek o nové roli maminky.

„Atlas Noa,“ sdělila konečně, jak dcerku s partnerem Mattem Babelem pojmenovali, a pokračovala: „Za život jsem zažila spoustu věcí a navštívila řadu míst, ale nic se nevyrovnalo zkušenosti být mámou. Netušila jsem, že jsem schopná takové lásky.“

Hvězda Prolhaných krásek se svěřila, že je v očekávání, až když už bříško nemohla déle skrývat. Při prvním pokusu o miminko potratila, a tak se bála oznámit těhotenství příliš brzy. Později na svém YouTube kanálu pečlivě dokumentovala cestu napříč těhotenstvím, včetně vtipných detailů.

Neváhala mimo jiné sdílet například informaci o tom, že trpěla únikem moči a musela nosit plenky. Jen minulý týden herečku kritizovali za to, že se pár dní po porodu účastnila narozeninové oslavy rappera Draka. Hejty se však nenechala rozhodit a dál si užívá své nové role maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám