Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to zhruba týden, co herečka Shay Mitchell porodila dcerku. Ačkoliv svou cestu napříč těhotenstvím s fanoušky poctivě sdílela na sociálních sítích a dokumentovala ji ve svých videích na YouTube, přesné datum narození ani jméno dcery zatím světu nesdělila.

Někteří sledující si však neodpustili kritiku novopečené maminky, která se krátce po porodu stihla účastnit 33. narozenin rappera Draka. „Tahle holka své třídenní miminko nechá doma, aby mohla jít pařit...matka roku!“ zněl jeden z takových komentářů na Twitteru. Hvězda Prolhaných krásek si to ale nenechala líbit a hejtry zazdila vtipnou reakcí ve svých Instastories.

„Očividně některé lidi naštvalo, že jsem krátce po narození dcerky šla na večírek. Nebylo to tři dny po porodu a nechala jsem ji s Angel,“ poukázala ve videu na svou fenku.

Byli ale i tací, kteří se herečky zastali. „Když si od miminka na pár hodin odskočíte, nijak mu to neublíží. Určitě ho nechala v zodpovědných rukách. Novopečené maminky nemusí zůstat doma zamčené 24/7 a přivázané k dítěti,“ zněl jeden z komentářů, na který herečka dokonce sama odpověděla.

„Přesně! Nechala jsem ji s Angel a misku s vodou měly obě na dosah,“ neodpustila si další vtípek a své příznivce tím nesmírně pobavila.

Mitchell zdaleka není jediná celebrita, kterou přehnaně starostliví sledující takhle kritizovali. Podobně na tom byla i modelka Chrissy Teigen, která si týden po porodu dcery Luny „dovolila“ vyrazit na večeři s manželem, zpěvákem Johnem Legendem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám