Hlavní obsah
Článek

Horkokrevná samba logicky vyžaduje pořádně sexy taneční kostým. Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) při tanci tedy musela odhalit své křivky. Obří dekolt, nahé bříško i stehna. Tenhle pohled musel pány nejen v publiku, ale i u televizních obrazovek pořádně nažhavit.

„Zvykám si na to a připadala jsem si spíš jako na pláži než na tanečním parketu, protože ten úbor mi minimálně do půlky připomínal spíš plavky než nějaké šaty. Člověk si tady musí zvykat na nové věci i v tomhle ohledu,“ svěřila nám po přímém přenosu třetího soutěžního večera StarDance Gábina.

Koukalová se musela naučit také víc komunikovat s publikem svým výrazem a nesoustředit se jen na tanec samotný. „Jsem vděčná svému tanečníkovi Martinovi, který mi dával lekce a v posledních dnech jsme to hodně pilovali,“ přiznala. Dozvěděli jsme se, že úsměvy trénuje před zrcadly ve zkušebně. „Gabče úsměv sluší nejvíc. Takže stačí, když se bude smát, a to musí dodržet,“ doplnil Martin Prágr.

Pokud jde o soutěžní ambice, Gábina nechce zahanbit partu sportovců, kteří už StarDance relativně úspěšně prošli. „Doufám, že se to bude zlepšovat a budeme mít další šanci si společně zatancovat. Tahle soutěž je tak nevyzpytatelná, že člověk neví dne ani hodiny. Kdybychom se dostali aspoň do poloviny pořadu, byla bych moc spokojená,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám