Hlavní obsah
Článek

První vážná známost Kateřiny Průšové, Ivo Brožek (†40), byl minulý týden nalezen oběšený v jednom z libereckých panelákových bytů. „Našli ho 17. listopadu v Gagarinově ulici v panelákovém bytě. Zřejmě je to byt jedné z jeho přítelkyň," řekl deníku Blesk.cz jeden ze čtenářů, podle kterého byl Brožek v libereckém podsvětí známou firmou. Proto je podle něj možné, že Brožek spáchal sebevraždu právě kvůli neshodám s tamní mafií.

„Liberecká policie přijala oznámení 17. listopadu před devátou večerní. Na místě, v panelákovém bytě v Gagarinově ulici, našli kriminalisté oběšeného čtyřicetiletého muže, který už nejevil známky života. Vyšetřovatelé na těle neobjevili známky cizího zavinění. Byla přesto nařízena soudní pitva, výsledky ještě nejsou známy. Případ je stále klasifikován jako sebevražda," potvrdila mluvčí liberecké policie, která případ vyšetřuje.

Přestože se s Ivem Katka již dlouhou dobu nestýkala, tragická zpráva ji přirozeně zaskočila. „Je to pravda. Dozvěděla jsem se to od kamaráda minulý týden, když jsem byla na jedné akci v Liberci. Deset let jsme spolu nebyli v kontaktu, proběhlo to bez emocí, ale je mi líto, že tak mladý kluk skončil život."

Reklama

Další články

Načítám