Hlavní obsah
Článek

Lídr Olympiku Petr Janda (81) se už na svého pátého potomka neskonale těší. A to přesto, že má prakticky jistotu, že se opět nedočká syna. Prý se přesto bude snažit, aby dítě odvedl k maturitě. "Snad tam dojdu po svých," věří Janda. Podívejte se ve videu na náš rozhovor, ve kterém Janda prozradil i to, jaké potíže jeho manželku, o jejímž těhotenství Super.cz informoval jako první, nyní trápí.

"Je to poměrně velká událost. Bylo to plánované. Jsme manželé, nemáme žádný problém, a máme se rádi," vysvětluje zpěvák, jehož písně milují minimálně tři generace posluchačů, proč se rozhodl mít další děcko.

Petr Janda odmítá, že by jeho malá dcerka i budoucí potomek měli smutnou jistotu, že je jejich tatínek nedoprovodí až do dospělosti. "Předkové se dožívali kolem devadesáti let. Pokud by to tak dopadlo, tak obě holky odvedu k maturitě," míní. A je si jistý i pohlavím dítěte. "Doufám hodně skrytě, že to bude chlapeček. Odborníci mi ale říkali, že chlapi ve starším věku už vyrábějí jenom holčičí spermie," je srovnaný se stavem věcí hudebník.

Jeho žena prý zatím snáší požehnaný stav dobře, i když... "Občas se jí dělá špatně v autě a nechce se koukat do mapy. Ale máme navigaci. A nechce ani telefonovat nebo mi přečíst z mobilu adresu. Musí se pořád koukat z okna, jinak se jí zvedá žaludek," dodal na křtu knihy Haliny Pawlowské Velká žena z východu Petr Janda.

Reklama

Další články

Načítám