Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to pár měsíců, co jsou opět spolu, sdílejí jeden byt a absolvovali i společnou dovolenou. Aby ale byla se svým staronovým přítelem co nejčastěji, moderátorka Novy Kristina Kloubková (47) musí za choreografem a bývalým porotcem StarDancem Václavem Kunešem (48), jezdit i do divadla.

„Vašek teď většinu svého času tráví v divadle La Fabrika, kde připravuje spolu se svou taneční skupinou 420PEOPLE premiéru hudebně tanečního vystoupení Panthera. Když s ním chci teď trávit více času, musím za ním. A protože jsme oba vášniví milovníci pohybu, když je pauza, využijeme toho a jdeme si zacvičit třeba i na střechu divadla,“ vysvětlovala moderátorka.

„Cvičíme sadu osmi cviků Ba Duan Jin, neboli 8 kousků brokatů. Cvičení posiluje vnitřní orgány, uvolňuje stres a zlepšuje páteř i psychiku. Taky jsme tak trošku propadli cvičení tai-či,“ dodává a pro fotografa také část sestavy, díky které je Kristina stále šíhlá a ve skvělé kondici, předvedli.

"Moc si to užíváme, spojuje nás nejen láska, ale také společné zájmy, což je moc fajn,“ dodala Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám