Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jak bujarý život vedla fotbalová legenda Diego Maradona, se netřeba dlouze rozepisovat, jde o všeobecně známé informace. „Kluk“ z chudinské čtvrti v Buenos Aires se zapletl s mafií, bral drogy a s věrností si hlavu nelámal. Z románků, které si dopřál, bylo počato hned několik dětí. Jedním z nich je syn Diego Armando Maradona Sinagra (32).

Narodil se v Neapoli v roce 1986 z mimomanželského vztahu Maradony a jeho milenky Cristiny Sinagry, a to v době, kdy byla fotbalistova manželka Claudia ve druhém měsíci těhotenství s dcerou Dalmou.

Otcovství Maradona dlouho popíral, za vlastního syna uznal až v jeho devětadvaceti letech (Maradonovo otcovství přitom bylo už v roce 1993 určeno soudem). Tehdy v roce 2016 před tiskem uvedl: „Moc ho miluji, je jako já.“ Ano, nejen vzhledově, ale také profesně. I mladší Maradona je fotbalistou.

Maradona Sinagra má s manželkou Nunziou syna Diega Mattia, k němuž brzy přibude dcera. Na fotky rozrůstající se rodiny se podívejte pod článkem.

V kinech aktuálně běží dokument Asifa Kapadii Diego Maradona, ve kterém diváci uvidí i scény z Maradonova soukromého života, stejně jako z fotbalového zákulisí. Film byl sestříhán z více než 500 hodin unikátních záběrů z fotbalistova soukromého archivu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám