Hlavní obsah
Článek

V hudebním světě už se pohybuje několik let a letos se svou kapelou zaznamenal i úspěch za hranicemi. Albert Černý ze skupiny Lake Malawi je nejenom zpěvák, ale občas si také vyzkouší herectví. Nově se tak objeví na obrazovkách České televize v pořadu Pětka z garáže.

„Já už jsem hrál v několika pořadech, nebyla to úplně první role a když hraji sám sebe, tak mi to docela jde,“ prozradil zpěvák, který se objeví v hudebně vzdělávacím pořadu kanálu Déčko. „V novém pořadu Pětka z garáže budu mít roli zpěváka, který se jmenuje stejně jako já a půjčuje dětem zkušebnu,“ svěřil Albert, který pořad připravoval v době, kdy bojoval v Eurovizi.

„Natáčení bylo super, bylo to něco jiného než koncertování,“ svěřil se Albert, který je nadšený z toho, že znělkou pořadu bude také píseň jeho kapely Lake Malawi. V pořadu si ale zahraje sám, jeho kolegové se do natáčení příliš nehrnuli. Po účasti v evropské hudební soutěži si rozhodně na nezájem o jejich vystoupení nemohou stěžovat. „Je toho docela dost, plánujeme pár větších koncertů na podzim a chystáme nový singl, takže teď na tom makáme. Po Eurovizi se nám hodně otevřely dveře do zahraničí. Chystáme se do Polska na velký festival, pak do Dánska, do Holandska, díky tomu máme mnohem více nabídek,“ dodal frontman kapely.

Reklama

Další články

Načítám