Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obléká největší české módní ikony, ale její tvář zná málokdo. V modelech návrhářky Ivany Mentlové chodí Simona Krainová (51), Taťána Kuchařová (36) nebo Daniela Peštová (53). A i sama návrhářka je neuvěřitelná kočka. Ačkoli ostatní návrháři velmi rádi pózují fotografům, Ivana se před blesky nehrne. "Ráda se prezentuji svojí prací, to je moje priorita," říká skromně.

A přitom ona sama by mohla být hvězdou módních mol. Má na to vizáž i míry modelky. Mentlová je jednoznačně nejkrásnější českou návrhářkou. Léta úspěně pracovala v zahraničí, v Čechách působí především poslední dva roky. Tváří jejích kolekcí je Miss World Taťána Kuchařová.

Táňa nosí jen modely od Mentlové, její šaty zdobí všechny prestižní akce. "Ivany práci obdivuji. Je neuvěřitelně talentovaná a naší spolupráce si vážím. Navíc jsme si sedli velmi i lidsky. To je pro mě hodně důležité," řekla Super.cz Kuchařová.

Mentlová se specializuje na modely s kůže a kožešiny. Na opening nového baru sama svůj model vynesla. A dámy držte se. Oblékla se do kožešiny z kozy!

Reklama

Další články

Načítám