Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou holkou se chtěl pochlubit, takže s ní obráží všechny možné akce. Zpěvák Adam Mišík (26) vyrazil na karlovarský filmový festival, kde nemá o pozvánky na společenské události nouzi. Jeho blonďatá kráska, modelka a finalistka reality show Robinsonův ostrov Bára Mudrochová, s níž chodí ruku v ruce i po kolonádě, má v zásobě spoustu modelů, aby mu nedělala ostudu.

Poprvé se páreček objevil na párty KKCG miliardáře Karla Komárka. Tam ovšem Bára dress code tak úplně nevychytala. Měl být totiž ve stylu letní noci. O tom, že by byla noc tak červená jako její koktejlky do půli stehen, si tedy dovolíme pochybovat.

Ve Varech došlo i k zajímavému setkání. Na dalším večírku, tentokrát známé automobilky, se zamilovaná dvojice potkala s Adamovou bývalkou, aktuální Miss Czech Republic Denisou Spergerovou (23).

Jedno ovšem mají Adamovy holky společné. Rády ukazují dlouhé nohy a vypracované zadečky v mini. V sexy šatech s transparentní sukní přiznávající spodní prádlo tentokrát Denisa svoji následovnici trumfla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám