Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shay Mitchell (32) čeká první dítě, hvězda Prolhaných krásek těhotenství oznámila na Instagramu. Zapózovala nahá s pořádným pupíkem.

Herečka randí s moderátorem Mattem Babelem (38), se kterým začala být spojována v roce 2017. Na svém YouTube kanálu se také pochlubila videem s bříškem.

„Něco se peče v troubě a je to moje vlastní pizza! Je trochu surrealistické zpracovat fakt, že ve mně roste další lidská bytost. Je to vzrušující, na nervy, náročné a plné emocí, a to všechno najednou,“ svěřila se na sociálních sítích.

Také doplnila, proč s oznámením čekala tak dlouho. „Každý čeká na správný okamžik, kdy to oznámit světu. Pro mě to bylo až tehdy, když už jsem to nedokázala skrýt a začalo mě unavovat nosit obří svetry.“

Herečka je z těhotenství nadšená, přiznala ale, že se cítila trochu osamělá, když těhotenství skrývala. Mitchell se v minulosti svěřila, že v lednu loňského roku prodělala samovolný potrat. Možná i proto se s těhotenstvím nepochlubila dříve. Sledujícím na YouTube však slíbila, že je bude od teď o všem pravidelně informovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám