Hlavní obsah
Článek

Místo ve stínu a u vody tráví Zuzana Stivínová (50) tropické léto před televizní kamerou. Aktuálně natáčí pokračování historické minisérie Marie Terezie, kde si zahraje matku známé panovnice Alžbětu. My jsme štáb navštívili na jednom ze 46 natáčecích dnů, který probíhal v Mahenově divadle v Brně.

Přestože se všichni snažili držet úsměv na tváří, šlo to ve vysokých teplotách jen těžko. V divadle bylo doslova na padnutí a většina herců na sobě měla nejenom vrstvu make-upu a těžké paruky, ale také honosné šaty. V jednom z historických modelů předvedla svůj svůdný dekolt i Zuzana Stivínová.

„O kostýmech to pro mě není, ale samozřejmě je nám hrozné teplo v těch historických šatech. Výtvarnice mi ale udělaly opravdu nádherné róby,“ rozpovídala se na tiskové konferenci Stivínová, která si prý natáčení i přes úmorná vedra užívá. „Já jsem nyní nadšená z té roviny, kterou budu v příběhu mít, jsem veselá vdova a už můžu pouze manipulovat a veselit se. Už i míň piju, teď teda nechci zklamat diváky, ale je to zábava a skvělá spolupráce,“ odkryla trochu ze své postavy Alžběty herečka.

Vedle ní se mohou fanoušci úspěšné minisérie mohou těšit na Táňu Pauhofovou (40), Zuzanu Mauréry, Vojtu Kotka (36) nebo na rakouskou herečku Stefanii Reinsperger, která se představí v roli slavné panovnice.

Reklama

Další články

Načítám