Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorky Eva Decastelo (45) a Martina Gavriely (45) svěřily, v jakém prádle vzrušují svoje partnery. "Určitě je to krajka. A rozhodně černá. Bílá mě nudí a v červené vypadám jako laciná šlapka," řekla Super.cz Gavriely, která je zasnoubená s muzikantem Marcusem Tranem.

"Na normální denní nošení mám nejraději bavlnu. Nosím nízké kalhotky brazilského střihu, kde jsou díly spojeny vlastně jenom šňůrkami. Takže na sobě nemám v podstatě nic. A podprsenky si vybírám stejné jako Agáta Hanychová. S double push up efektem. I když je vlastně nepotřebuju," míní Martina, která se netají tím, že má ňadra zformovaná silikonovými implantáty.

To Eva se na obnovení domácího sexuálního života za pomoci svůdného prádla teprve chystá. "Já si vždycky někde koupím podprsenku, jinde zas kalhotky a teď jsem zjistila, že nemám doma jedinou soupravičku. Tady už jsem si dvě vybrala a hned je doma na manželovi vyzkouším," svěřila v budově bývalého říčanského lihovaru, kde se otevíralo nové obchodní centrum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám