Hlavní obsah
Článek

Byť pracuje pro ty nejvěhlasnější módní značky a plní představy uznávaných módních fotografů, tak je Denisa Dvořáková ve skutečnosti velmi plachá bytost. Když tedy loni dostala šanci stát se ambasadorkou soutěže Elite Model Look a dokonce moderovat v obchodních centrech castingová kola, tak chtěla nabídku nejdříve odmítnout.

Pak ale změnila názor. „Když mi Saša (Saša Jány, ředitel soutěže, pozn. red.) zavolal, tak jsem chtěla nejdřív říct ne. Potom jsem si uvědomila, že je na čase prolomit limity a nebát se. Mluvení na veřejnosti jsem nikdy nemusela a tahle zkušenost mě posunula dál,” říká Dvořáková, která možná objevila další prostor k seberealizaci. „Mám novou zkušenost, líbí se mi to a uvidíme, co bude do budoucna.”

O topmodelku je ve světě i u nás stále velký zájem, tak ještě není na čase myslet na alternativní povolání. „Modeling dělám třináct let a asi už je na čase začít se dívat do budoucna,” říká Denisa, která nejspíš zůstane v oboru módy. „Jelikož v modelingu pracuji od patnácti let, tak jsem třeba v životě nebrigádničila. Pro mě je těžké, čemu bych se chtěla věnovat a pravděpodobně zůstanu o modelingu.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám