Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou modelingovou kariéru začala Australanka Robyn Lawley jako „standardní“ modelka. Hubenost ale neměla v genech, a proto se rozhodla, že místo toho, aby se trápila hlady, podepíše smlouvu s agenturou specializující se na plus size kategorii. A tak se stalo.

Od prvního focení pro magazín Dolly v roce 2006 se toho hodně změnilo. Z Lawley se stala uznávaná a vyhledávaná modelka, kterou fanoušci mohli vidět ve všech prestižních časopisech. Pózovala pro Elle, Vogue, Cosmopolitan, Glamour, ale i pánský Maxim.

Její popularita ještě víc nabrala na obrátkách, když se v roce 2015 stala tzv. rookie (začátečník) ve Sports Illustrated. Zvlášť proto, že se stala první ženou oblejších tvarů, která se na stránkách výročního plavkového vydání objevila.

Snímky v článku pocházejí z týdne módy v Sydney. Na mole se objevila jen týden poté, co jí na rakovinu zemřel otec.

Po pádu z víc než dvoumetrové výšky Robyn zůstala jizva na čele, kterou se rozhodla si nechat. „Mám pocit, že jizvy vyprávějí příběhy o tom, kým jsme,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám