Hlavní obsah
Článek

Hana Vagnerová (41) patří bez pochyby k našim nejkrásnějším herečkám. Bývaly však doby, kdy sama o sobě dost pochybovala, a to nakonec vyústilo dokonce v anorexii. Teď navíc přiznala, že má za sebou i mnoho milostných zklamání.

„Samozřejmě jsem měla zlomené srdce. Mockrát jsem zjistila, že toho kluka nezajímám, nebo má přítelkyni. To ale k životu tak nějak patří. Někdy ty věci kliknou a někdy zase ne a někdy se zase zamilujete do člověka, u kterého vůbec nechápete, jak je to možné. Láska je taková magie, a proto se o tom pořád točí filmy a píšou knihy,“ svěřila Super.cz herečka, která své bolestné zkušenosti zúčtovala při natáčení nového filmu Sněží!

V poetickém dramatu režisérky Kristiny Nedvědové ztvárnila jednu z hlavních postav, která se na svatbě svého otce zakouká do dýdžeje a následně podnikne dlouhou cestu na jeho vystoupení, kde se však dozví, že o ní pohledný hudebník nemá zájem. „Ona je trochu dětinská, naivní a před problémy utíká do svého světa. To je určitě i jedna z mých vlastností, na které nejsem úplně pyšná. Jinak jsem ji ale měla ráda, protože je hodně křehká a má v sobě naivitu, což je vlastnost, která v dnešním dravém světě je u málokoho viditelná,“ zhodnotila svou postavu.

Zároveň také naznačila, že je momentálně v osobním životě spokojená. „Soukromí si střežím, ale můžu jen říct, že jsem šťastná,“ dodala s tím, že i přes náročnou práci si čas na osobní život vždy najde.

A to pendluje mezi Českem a Amerikou, kde rozjíždí hereckou kariéru. „Mám radost, že příležitosti chodí a že to můžu zažít, ale jsem stále při zemi a neodvažovala bych se říct, že mám kariéru v Americe. Ale mám tam lehce otevřená dvířka,“ raduje se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám