Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen opravdu výjimečně ji potkáváme ve společnosti. Tereza Pergnerová (49) se prý naplno věnuje svým dětem a domácím zvířatům a na společenské akce vyráží jen velmi výjimečně. Tou poslední výjimkou byl první ročník kadeřnické soutěže Junior hair show 2019, kde usedla do hlediště jako čestný host.

„S vlasy moc neexperimentuji, jsem v tomto ohledu konzerva a účes neměním, maximálně zkracuju,” říká moderátorka pořadu Mise nový domov. Tereza obdivuje všechny, kteří umí něco dělat rukama. „Dnes vzdáváme hold řemeslu a je jedno, jestli je to zedník, nebo kadeřník. Pokud člověk něco umí, tak je to super,” říká Pergnerová.

Ptali jsme se moderátorské hvězdy, jestli ona v průběhu života zatoužila podmanit si jiný obor. „Jako malá jsem chtěla být princezna, potom jsem chtěla být právnička. Bohužel nemám maturitu, tak sny zůstaly sny. Moc by mě bavila psychologie nebo filozofie, ale to jsou obory, na které ve svém věku už bohužel nemám,” uvedla s úsměvem Tereza.

Po narození dcery Nathalie uvažovala Pergnerová o studiích práv. „Měla jsem naivní představy, že když porodím druhé dítě, tak budu mít čas studovat. To se bohužel nestalo,” krčí rameny Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám