Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veřejnost ji zná hlavně jako Ukrajinku Světlanu Nyklovou z Ulice. Tereza Bebarová, která loni z nekonečného seriálu odešla kvůli svému druhému těhotenství, ale působí hlavně v dabingu. Aktuálně šel do kin její poslední počin, film Velká dobrodružství Čtyřlístku, ve kterém předala hlas postavě Fifinky.

„Možná, že nějakou chvilku mi přátelé budou říkat Tereza Fifinka Bebarová, ale já to beru. Je to moje životní role namluvit tuhle skvělou postavičku,” svěřila se herečka, která si nenechala ujít premiéru zmíněné pohádky.

Namluvit právě Fifinku byla pro Bebarovou srdeční záležitost. „Víte, Čtyřlístek je komiks mého dětství. A to, že se rozmluvil a rozpohyboval na filmovém plátně a já jsem mohla být u toho, je pro mě obrovská čest. Navíc v roce, kdy Čtyřlístek slaví padesátiny. Příhody téhle čtveřice jsou veselé i napínavé a vyvolávají u všech úsměv. A to je dobře, o něj jde především a já se těším, že na tenhle příběh vezmu starší dceru Klaudii. A až trošku povyroste i miminko Sofinka, i s ní na Velká dobrodružství Čtyřlístku určitě zajdu,“ dodala Tereza Bebarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám