Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem a půl se Lenka Zahradnická stala maminkou a už krátce po porodu dcery Jasmíny se začala vracet do práce. „Začala jsem hrát, když bylo Jasmínce půl roku. Mám čtyři představení, ve kterých hraji, a teď momentálně pro Českou televizi točím film,” říká pracující maminka.

Péči o dceru zvládá za pomoci rodiny. „Jasmínka už je veliká, mám skvělého muže a babičky. Ti mi umožňují dělat to, co mě baví,” říká herečka, která je ráda, že zatím nemusí využívat pomoc profesionálních chův. Když je potřeba, přiloží ruku k dílu kamarádky. „Pomáhají mi taky kamarádky, nebo moje kolegyně. Teď třeba hlídá moje kolegyně Šárka Kubíková a já jí děkuji,” prozradila Lenka, se kterou jsme se setkali na křtu speciálního programu pro školy a mateřské školky, který v březnu spouští Divadlo Spejbla a Hurvínka.

Díky mateřství se teď Lenka dívá na spoustu věcí jinak. „Mateřství mi pomáhá v tom, že si z věcí nedělám hlavu. Když dřív kritik napsal, že jsem to zahrála blbě, tak mě to rozesmutnilo, teď si řeknu, že mám stejně doma štěstí a uvědomím si, že se nemůžu líbit všem,” usmívá se Zahradnická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám