Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byť má vizáž křehké blondýny, vždy patřila spíš k drsnějším dívkám. To, že Helena Zeťová (43) miluje motorky a svět s nimi spojený, tedy asi nikoho nepřekvapí. Zpěvačka se netají tím, že dříve jezdila na motorce s často nezadanými kamarády. Cestování po Evropě ji bavilo.

„Když jsem odešla do Řecka, tyhle kontakty a přátelství šly malinko jinudy než já. Ale stále platí, že se vždycky rádi vidíme. I s jejich motorkami,“ vzpomíná zpěvačka.

S jízdou na hlučných strojích nemá Zeťová spojené ale jen pozitivní vzpomínky. Negativní zážitek ovšem nenastal při jízdě, motorka ji totiž zranila hned poté, co z ní seskočila. „Výfuk měl velice příjemnou teplotu. A já mám velice pěknou jizvu,“ pochlubila se zpěvačka. Ani to ji však neodradilo a letos si půjde svou motorkářskou vášeň prožít na zahájení Motosalonu v Praze.

Ptali jsme se Zeťové, jestli jí muži na motorce připadají více sexy než ostatní. „Chlapi na motorkách jsou fajn, ale viděla jsem na nich krásný chlapy, škaredý i blbce. Krása je v něčem jiném. A já si na motorce připadám hlavně svobodně,” říká upřímně Helena Zeťová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám