Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Snídaně s Novou Iveta Kořínková (34) se pečlivě připravuje na příchod svého prvního potomka. Na to, že už načala sedmý měsíc, ale těhotenství na její štíhlé postavičce není téměř vidět.

Všechny se proto teď sympatická kráska rozhodla přesvědčit o opaku a ukázala pěkně vyklenuté bříško. „Píšete mi, že nemám pupík a já myslím, že zdárně roste. Vycvakla jsem se v novácké šatně a tady je důkaz, na který jsem pyšná a pořád ho hladím,“ vzkázala fanouškům nastávající maminka.

Moderátorka nedávno také prozradila, že s partnerem čekají holčičku. Kromě výbavičky pro miminko v růžových odstínech ale dokupuje ve velkém i těhotenské oblečení. „Holčička v bříšku mě neustále ponouká k nákupům. V životě jsem neměla ve skříni tolik šatů, ani jako malá. To jsem nosila trenky po bráchovi, kopačky a k tomu zapletené dva copy. Jak tohle bude pokračovat?“ vtipkovala na Instagramu Iveta, která si však jméno potomka nechává zatím jen pro sebe.

Reklama

Další články

Načítám