Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2018 byl poměrně náročný pro komika Peta Davidsona (25). V loňském roce stihl začít románek se zpěvačkou Arianou Grande (30), o pár týdnů později ji požádal o ruku a na podzim od ní dostal kopačky. Zdá se, že ale není všem dnům konec, ostatně Ariana není jediná žena v šoubyznysu. Po posledních zkušenostech se však Pete rozhodl zalovit v o něco vyspělejších vodách. Údajně si totiž užívá nezávazné randění s herečkou Kate Beckinsale (45).

Pete a Kate byli viděni, jak si ruku v ruce klestí cestu k autu po show Saturday Night Live, ve které o 20 let mladší komik vystupuje. „Oba tráví většinu času na opačných pobřežích, takže je to spíš neformální, ale rozhodně se spolu dobře baví a hodlají v tom pokračovat,“ sdělil zdroj portálu Eonline a doplnil, že je z Peta herečka unešená a myslí si, že je velmi sladký a milý.

Ostatně rozptýlení Beckinsale nejspíš uvítá. Nedávno se potýkala s nepříjemnými zdravotními problémy. Kvůli prasklé cystě na vaječníku skončila v nemocnici. Davidson je navíc její typ, jak se zdá. V poslední době totiž randila s komiky Jackem Whitehallem nebo Mattem Rifem. Pete na druhou stranu nejspíš uvítá společnost o něco vyspělejší ženy, než byla ta poslední.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám