Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová oslavila první narozeniny syna Maxe. Oslava začala se zpožděním. Oslavenec totiž usnul v sedačce v autě. "Já vím, že si sama nepamatuji ani na to, jak jsem slavila páté narozeniny, ale myslím, že děti z toho nějaký prožitek mají," řekla Super.cz Simona.

Krainová nechtěla z mejdánku v pražské luxusní restauraci Soho, kam pozvala jen svoje kamarádky s dětmi, dělat velkou akci pro média. Pozvala jen tři nejbližší a Super.cz mezi ně patřil.

"Je důležité dělat děti šťastnými hned od narození a zahrnovat je láskou. A taková dětská párty mezi to podle mne patří. Maxík určitě vnímá děti kolem sebe a zároveň se mimoděk už teď učí přizpůsobování se společnosti. Je dobré, aby si zvykal na lidi a společnost, protože ho to bude obklopovat celý život," soudí modelka.

"Tak proč s tím nezačít hned. je milé, když se sejde parta dobrých přátel a přivezou děti. A to se fakt povedlo," dodala Simona s tím, že na oslavě byli dospělí a děti v poměru jedna ku jedné. "Bylo to velmi plodné období pro spoustu lidí v mém okolí. Mám moc kamarádek, které v posledních pěti letech porodily snad dvacet dětí," shrnula.

"S dítětem čas hrozně rychle plyne. Je k neuvěření, jaké pokroky za rok udělal. Ještě teď vidím to miminko, ke kterému jsem vstávala každou chvilku a teď je to chlapeček, který už se sám postaví. Je to radost, ale zároveň můžu úplně pesimisticky říct, že tak pozoruji, jak my zároveň odkvétáme," prohodila Simona.

Na dětské oslavě se malý Max setkal i s bráškou Kájou, jehož má Simonin manžel s bývalou partnerkou Zuzanou. Ten zároveň slavil svátek, takže dárečků se dočkal i on. Nechyběl dědeček, muzikant Karel Vágner, s manželkou, Simonina sestra Yvona nebo další teta, zpěvačka Tereza Vágnerová.

Reklama

Další články

Načítám