Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvod Jenny Dewan (38) a Channinga Tatuma (38) stále probíhá a oba se již v minulosti dohodli na střídavé péči o dceru Everly (5). Ovšem hollywoodský krasavec nyní požádal soud, aby přesně stanovil, které dny bude dcera s ním, a které s matkou. Podle něj dcerce víc prospívá, když má pevný rozvrh.

Život ve dvou domovech prý Everly zvládá výtečně a herec by si přál, aby s ním trávila pondělky a úterky, zatímco Dewan by ji měla ve středy a čtvrtky, s tím, že o víkendech, svátcích a prázdninách by se střídali. Navrženému rozvrhu už herec přizpůsobil i svůj rozvrh pracovní. Dny, kdy by měl mít dceru, by trávil výhradně s ní.

Tatum, který momentálně randí se zpěvačkou Jessie J, také navrhl, aby dcera měla povolení cestovat s rodiči po Spojených státech, aniž by druhý rodič musel pokaždé dávat písemný souhlas. Oba totiž mají příbuzné ve všech koutech Ameriky.

Jenna a Channing byli jedním z nejkrásnějších párů světového showbyznysu. Dali se dohromady v roce 2006, kdy společně hráli v tanečním snímku Let´s Dance. Brali se v roce 2009. Rozchod oznámili loni v dubnu, žádost o rozvod pak přišla v říjnu. Oba herci tvrdí, že jsou spolu zadobře a oba už také začali nové vztahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám