Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejžádanější svobodná žena Velké Británie Pippa Middleton (40) je stále oficiálně zadaná, ale pozornosti mužů si užívá ráda. Poté, co nedávno na plese rozjížděla divoké taneční kreace s jedním ze svých expartnerů Charlie Astorem, byla tentokrát spatřena na večeři s přáteli v londýnské restauraci Eight over Eight. S jedním z nich se přitom vřele bavila a objímala. A to prý zdaleka nebylo všechno...

Tajemný mladík na scooteru Pippu evidetně zaujal. Když se vytratila slečna, která se s nimi ještě před restaurací chvíli bavila, dvojice na místě zůstala ještě několik minut v družném rozhovoru. V jednu chvíli to navíc vypadalo, jako kdyby Pippa dávala muži telefonní číslo.

Pippa si nakonec zastavila taxi a mladík odjel na scooteru. Avšak stejný scooter byl v pozdějších hodinách spatřen před bydlištěm mladší sestry vévodkyně Catherine (42) Pippy. V brzkých ranních hodinách pak měl muž nasednout na scooter a zmizet.

Pippa by nyní nejspíš měla celou nastalou situaci včetně usvědčujících fotografií dobře vysvětlit svému příteli Alexi Loudonovi, s nímž randí od začátku roku.

Reklama

Další články

Načítám