Hlavní obsah
Článek

Oscarové nominace se ani letos nedočkala, ale o to větší radost měla na udílení SAG Awards. Emily Blunt (41) se dočkala zasloužené pocty za výkon v hororu Tiché místo, který režíroval její manžel John Krasinski.

I když Emily loni zazářila v Tichém místě i muzikálu Mary Poppins se vrací, Americká filmová akademie ji ani v jednom případě na Oscara nominovala. Na ceremoniál, kde své trofeje udílela Asociace hollywoodských herců, tak nejspíš šla bez připravené děkovné řeči.

Nakonec ale uspěla jako nejlepší herečka ve vedlejší roli. Radost měl samozřejmě kromě Emily i John, který Tiché místo režíroval a také si v něm také zahrál. Společně ztvárnili pár, který se ukrývá před monstry s citlivým sluchem. Emily tak musela před kamerou v tichosti dokonce porodit.

„Jsem naprosto nepřipravená a nemůžu najít správná slova. Tento okamžik prožívám se svým manželem. Jsi úžasný filmař. A já jsem nesmírně šťastná, že jsem s tebou mohla tento film natočit,“ vzdala Emily při děkovné řeči hold svému muži.

Hlavní cenu pro nejlepší hereckou sestavu na SAG Awards získala překvapivě komiksová adaptace Black Panther. V dalších kategoriích zvítězili dle očekávání Rami Malek (hlavní role v Bohemian Rhapsody), Glenn Close (hlavní role v Ženě) a Mahershala Ali (vedlejší role v Zelené knize).

Podívejte se na Emily Blunt a Johna Krasinského ve filmu Tiché místo!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám