Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozpad dvaadvacetiletého manželství herce Ewana McGregora a Eve Mavrakis zaskočil nejen jejich fanoušky, ale především rodinu a hlavně děti. Nejstarší ze čtyř dcer Clara (22) dala své rozhořčení najevo sdílením snímku, ze kterého otce odstřihla a jeho novou přítelkyni, herečku Mary Elizabeth Winstead, nazvala „odpadem“. Později se omluvila s tím, že sice nesouhlasí s vývojem událostí, ale otce bude „vždy milovat“.

Před pár dny si Clara opět trochu rýpla, když muže, kteří její matku opustili, nazvala „debi*y“.

Začalo to nevinně. Modelka na sociální síti sdílela fotku matky v bikinách s popiskem: „Moje máma, dámy a pánové. Padesátka je evidentně nová třicítka“, u níž se během pár okamžiků začaly kupit pochvalné komentáře. Jeden z nich zněl, že by mámu měla držet daleko od svých kluků, na což Clara odpověděla: „Držím ji daleko od debi*ů, kteří opouštějí mou bohyni matku“. Na koho tím narážela, se nabízí.

Od oznámení rozchodu McGregora a Mavrakis přitom uběhl už rok. Herec loni v lednu jako důvod pro rozvod uvedl obligátní „nepřekonatelné rozdíly“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám