Hlavní obsah
Článek

Manželství Ewana McGregora (46) a Evy Mavrakis (51) se navzdory hercovým údajným úletům jevilo jako stabilní. Podle zahraničních médií už ovšem žijí odděleně.

Čtyřnásobní rodiče se seznámili v roce 1995 při natáčení seriálu Kavanagh QC, na jehož výpravě se Eva podílela. Pár tak tvořili ještě předtím, než skotský herec ztvárnil svou ikonickou roli narkomana v Trainspottingu.

Ewan a Eva vstoupili do manželství po krátké známosti. Společně se usadili v Los Angeles, kde vychovávali čtyři dcery. Kromě Mathilde (21), Esther (16) a Anouk (6) adoptovali Jamiyan (16) z Mongolska.

Ewan McGregor byl dlouhodobě spojován s aférkami. Všechny je však popřel včetně spekulací o tom, že se během natáčení muzikálu Moulin Rouge sblížil s Nicole Kidman. Film Začátky jej měl pro změnu dát dohromady s Melanií Laurent.

Poměr s Mary Elizabeth Winstead (32) však popřít nemůže. V květnu byl zvěčněn při líbačce s kolegyní ze seriálu Fargo v Londýně. „V kavárně spolu byli jako pár a neměli potřebu vzájemnou lásku tajit. Vůbec neřešili, že je vidí spousta lidí,“ řekl tehdy svědek nevěry deníku The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám