Hlavní obsah
Článek

Kuchař Zdeněk Pohlreich (67) tentokrát s pořadem Ano, šéfe! zavítal do Plzně, aby pozvedl skomírající restauraci s čarodějnickým názvem a vybavením. A atmosféru tu nasál tak, že mu čáry a kouzla začala lézt na mozek. Podívejte se ve videu, co v hlavním českém městě piva se známým kuchařem udělali.

Když se Pohlreich v podniku rozkouká, vysvětlí sympatickým majitelům, že si musí uvědomit, co vlastně chtějí, a určit styl vaření. Donutí je vyhodit všechny čarodějnické serepetičky, přetřít fialovou na žlutou a pořádně zapřáhnout kuchaře.

"Ta největší chyba, kterou tady děláte, je, že si na něco hrajete. Lidi, kteří sem přijdou, nevědí, na čem jsou," kritizoval Pohlreich hlavně podivné panázvy jídel. Při zápřahovém dnu, kdy už restaurace na doporučení Pohlreicha prokoukla, ale dojde k vyhrocené situaci. Mladší kuchař jde spát opilý v půl sedmé ráno, i když v osm má být již v restauraci. Nedorazí ani holohlavý kuchař přezdívaný Pohlreich, který má ke všemu nemístné připomínky. Po návratu televizního šéfa na místo činu za šest týdnů také není po obou ani vidu, ani slechu. Podaří se přesto dostat nově pojmenované restauraci Rozmarýn nálepku? To uvidíme již dnes večer na Primě. Ano, šéfe! začíná ve 21:20.

Související témata:
Rozmarýn

Reklama

Další články

Načítám