Hlavní obsah
Článek

V loňském roce se Richard Genzer (57) rozhodnul zatočit s nadbytečnými kily. Díky zdravé stravě a také pohybu, kterého měl na podzim díky účasti v taneční soutěži StarDance dostatek, se mu povedlo se svou postavou zatočit. Zhubnul přes dvacet kilo a nyní se chce do shazování opět opřít.

„Zhubnul jsem asi během půl roku 25 kilo, teď jsem přes Vánoce zase něco nabral, takže jsem začal s tou svojí kúrou, o jídle už se mi i zdá. Piju vodu s citrónem a piju zvláštní koktejly, které chutnají všechny stejně,“ prozradil Richard na zkoušce nového muzikálu Kvítek mandragory, kde se ve své roli bude alternovat s Josefem Cardou.

S ním si naposledy zahrál v seriálu Ohnivý kuře a rád také vzpomíná na Tele Tele. „Já bych se k tomu Tele Tele klidně vrátil, bavilo mě to a zase bych si zahrál ženskou. Tady mě to nepotká, tady jsem bezdomovec a jestli to s mojí finanční situací půjde takhle dál, tak už to ani nebudu hrát,“ řekl s humorem Genzer.

Jeho fanoušci ze StarDance se sice museli smířit s tím, že ho na společenských akcích tančit neuvidí, v divadle ale o pohybové nadání Genzera nepřijdou. „Kšefty jsme nevzali, není na to čas. Chtěl jsem to hlavně zkusit a dostat se do formy ještě před stářím. Asi tam budou nějaký tanečky, nechci to prozrazovat, ale převlíkáme se tam, takže tam tanečky určitě budou,“ prozradil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám