Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) má stále velké problémy s nohou, kterou si zranila při pádu loni v létě na dovolené na řeckém ostrově Kos. Zpěvačka uklouzla na rozlité vodě v hotelu. Čekaly ji dvě operace kotníku.

"Stále mám v kotníku šroub a pořád ho mám oteklý. To už se asi nikdy nezmění. Trvalé následky zkrátka jsou. Dnes jsem si vzala po víc jak roce podpatky na křest kalendáře Passion 2012, ve kterém jsem vyfocena a už abych byla doma. Bolí to jak čert. Na lodičky zkrátka už můžu zapomenout," řekla Super.cz Basiková, která je připravena se soudit s hotelem, kde se jí úraz stal o odškodné.

"Někde jsem četla, že už se soudím a dostanu 17 miliónů. To je nesmysl. Ještě jsem k soudu nic ani nepodala. Léčba stále probíhá, není ukončená. Až poté mohu něco podávat. Stále chodím na rehabilitace a vyndání šroubu vidím tak na jaře," prozrazuje.

Zpěvačka začíná zanedlouho zkoušet muzikál Lucrezia Borgia. Režisér Libor Vaculík už jí vymýšlí různé náročné taneční scény s tím, že se nedá nic dělat. "Budu dělat jen to, kam mě ta noha pustí. Jakmile ucítím lehčí bolest, přestanu. Určitě nebudu nic lámat přes koleno," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám