Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Situace v osobním životě Lucie Vondráčkové (44) je kulantně řečeno nezáviděníhodná. Zpěvačka může čerpat pozitivní energii alespoň ze své práce. Její album Růže boduje v žebříčku nejprodávanějších desek a fanoušci jsou z nových písní nadšení.

Pro Lucii měly vždy mnohem větší váhu reakce fanoušků, než názory hudebních kritiků. Proto ji pozitivní vzkazy na sociálních sítích na novou desku velmi těší. „Album Růže patří mezi nejprodávanější za poslední tři týdny. Mám z toho samozřejmě radost," svěřila se Super.cz Lucie.

„Neposlouchám sice všechny Vaše písničky, ale klobouk dolů, rozhodně na Růži najdu takové, které se budou točit pořád dokolečka,” napsala na Lucčin profil její obdivovatelka Renáta. „Je cítit, že se váš hlas hodně změnil k lepšímu,” píše zase Jana a potvrzuje tak dojem samotné zpěvačky, která se sama nechala slyšet, že vlivem mateřství se její hlasový projev změnil.

Tato slova zpěvačce v těžké životní situaci jistě dodají potřebnou vzpruhu. Po neúspěchu filmu The Perfect Kiss, který po pár týdnech zmizel z českých kin, ji určitě potřebuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám