Hlavní obsah
Článek

Na parketu opravdu působí jako milenci plní vášně. Buď se David Svoboda (39) a Veronika Lálová (32) do sebe zamilovali, nebo dovedou vzájemnou přitažlivost dokonale zahrát.

Jejich rumba byla jedním z nejsmyslnějších vystoupení celé aktuální řady StarDance. Bývalý pětibojař po boku tanečnice, která dovedla Zdeňka Piškulu až k vítězství, roztál. Jako sportovec je zvyklý bojovat a ví, že k tanci patří i emoce. I když je zadaný, k Veronice má na parketu hodně blízko.

„Já vůbec nemám problém, že byste mě nepřesvědčili, že je to zamilovaný pár. Fakt to vypadá přesvědčivě,“ reagoval na tanec Lálové a Svobody moderátor StarDance Marek Eben. Dojem zamilovanosti umocnila také zvolená píseň We Found Love (Našli jsme lásku) od Eda Sheerana.

Během osmého večera Lálová a Svoboda kromě rumby zatančili i valčík. Porota a diváci je poslali do dalšího kola, v němž budou poslední čtyři páry bojovat o postup do finále. Ve hře jsou stále Pavla Tomicová s Markem Dědíkem, Veronika Arichteva s Michalem Necpálem a Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám