Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Čížkovská (58) by klidně mohla i po padesátce předvést striptýz stejně jako kdysi v Discopříběhu. Stojí ji ale více úsilí, aby si držela štíhlou postavu. "Do padesáti jsem vážila padesát kilo a nebylo to zase až tak těžké, teď se to ale změnilo," pracují i s brunetkou, kterou jsme mohli vídat v seriálu Ohnivý kuře, hormony.

Eva ráda a prý dobře vaří. "Díky Ohnivýmu kuřeti jsem se ještě zdokonalila a začala dělat třeba paštiky nebo teriny. Pravda je, že sice vařím, ale už to míň jím. Stačí mi to ochutnávání. Snažím se jíst pravidelně po dvou až třech hodinách, a taky navíc hodně cvičím," svěřila, jak si udržuje postavu.

"V pubertě jsem byla hodně oplácaná, hodně jsem zhubla až po dětech," překvapila nás Eva, která má tedy stejnou postavu zhruba pětadvacet let. "Po padesátce už tělo jinak funguje a člověk si musí uvědomit, že se opravdu mění. Teď už mám o trochu víc než těch padesát kilo, co jsem mívala. Ale člověk se musí hlavně dobře cítit," míní Eva.

Občas si zahřeší, ale opravdu málokdy. "Nedávno jsem si dala svatomartinskou husičku s knedlíky, ale přiznávám, že to bylo asi po pěti letech," uzavřela na degustaci nového menu v bistru, kde také raději pomáhala v kuchyni, než aby si naložila plný talíř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám