Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv se hvězda televize Nova Lucie Borhyová (46) snaží všechny přesvědčit, že její vztah s otcem jejího syna, řeckým podnikatelem Nico Papadakisem, je zcela v pořádku, mnohé svědčí o opaku. Naposledy se to ukázalo na snímcích, které pořídili fotografové deníku Blesk.

Na nich je vidět Nico, kterak při příchodu k bytu matky svého dítěte musí potupně zvonit, jelikož ani nemá klíče od bytu své partnerky.

S tou navíc ani nebydlí, jelikož po vzájemné dohodě se partneři domluvili, že dál bude každý žít ve své rodné vlasti. To také rozhodně nesvědčí o velké lásce na celý život. Základem vztahu přeci je, že partneři spolu chtějí trávit volný čas společně a nikoliv tisíce kilometrů daleko.

„Že vztah Lucie a Nica je už spíše formální, než skutečný, se na Nově říká dlouho. Jen oni dva asi vědí, jak to mají doopravdy,“ říká Lucčin kolega z nejsledovanější české televize. Uvidíme, jak tahle podivní lovestory bude pokračovat, až se malý Lucas uzdraví a jeho tatínek se zase vrátí do rodného Řecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám