Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nožky sice nemá jako laňka, ale v taneční soutěži působí jako zjevení. Pavla Tomicová (61) s Markem Dědíkem (40) dostali do varu porotu i diváky. Při hodnocení dokonce došlo i na desítky.

Jak Pavla sama trefně poznamenala, ve své věkové kategorii 55+ je už teď vítězkou. Po třech kolech je stále pravděpodobnější, že to může dotáhnout až na královnu tanečního parketu. Má pro to ty nejlepší předpoklady. Ve StarDance určitě jen tak nevypadne.

Během třetího večera Pavla s Markem tančili jive. Pár vystoupení odlehčil komickými prvky. Tomicová si v úvodu sedla do publika a předstírala, že ji Dědík vyzval k tanci. To nejlepší ovšem přišlo na závěr, kdy došlo na zvedačku. O tu se ale postarala Pavla, která držela Marka v náruči podobně jako Helena Růžičková coby princezna Droběna Pavla Trávníčka v pohádce Tři oříšky pro Popelku.

„Mělo ty být ve stylu bejby nesedávej v koutě, ale spíš to bylo jako baba neposedí v koutě,“ pobavila herečka v přímém přenosu diváky. „Všichni cítili obrovskou energii, i když tam chyby byly,“ ohodnotil její výkon Zdeněk Chlopčík. Radek Balaš zdůraznil, že Pavla tančí srdcem. „Jsou momenty, kdy přemýšlím nad tím, jestli jsem se všechno neučila zbytečně. Takhle tancovat úplně stačí. Byla jsem úplně nadšená,“ reagovala Tatiana Drexler. Nakonec z toho bylo senzačních 37 ze 40 možných bodů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám