Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Hrachovcová (49) je známá svou výstředností a také tím, že se nebojí experimentovat s oblečením. Na druhém ročníku charitativního koncertu Home4pets se ale postarala opravdu o pořádné pozdvižení.

Na akci totiž dorazila v odvážném outfitu, v němž ukázala svůj potetovaný dekolt v hlubokém výstřihu. Ten si během proslovu na pódiu zakrývala kyticí, mimo záři reflektorů se ale už tolik nekrotila a poskytla všem přítomným nevídanou podívanou.

To však známou milovnici zvířat vůbec netrápilo, protože přišla především podpořit dobrou věc. Na závěr večera se totiž konal křest kalendáře Dej pac, kterého se Kaira chopila ještě společně s operní pěvkyní Soňou Červenou (93) a iniciátorkami projektu Dášou Zázvůrkovou (37) a Bárou Smejkalovou (29).

„Já sice v letošním kalendáři nefiguruji, ale kdoví, jak tomu bude někdy příště. Přesto jsem tu nemohla chybět, protože mám zvířata ráda. Mám doma voříška Punťu, který se mnou jezdí i na představení a také mi společnost dělá mainský mývalí kocour. Takže ano, ráda jsem se stala kmotrou, protože tenhle kalendář vznikl pro dobrou věc,“ nechala se slyšet herečka.

Reklama

Další články

Načítám