Hlavní obsah
Článek

Už dopředu bylo jasné, že vystoupení moderního pětibojaře Davida Svobody (39) a jeho krásné tanečnice Veroniky Lálové (32) bude ve druhém kole StarDance pořádně žhavé.

Lálová, která minulou řadu taneční show vyhrála po boku Zdeňka Piškuly, je specialistkou na brazilskou sambu a její roztančený zadeček je už ve StarDance pověstný.

Davida Svobodu tak na sambu skvěle připravila a výsledkem byla hodně žhavá podívaná, ze které se orosil i Marek Eben. Spoře oděná tanečnice a charizmatický sportovec, to je zkrátka hodně nebezpečná kombinace.

Temperamentní samba dostala vysoké známky i od poroty – 33 bodů. „Davide, vy máte takové charizma, že byste ho mohli prodávat, to je neuvěřitelné, to když se sečte s tou úžasnou Veroničinou krásou, tak z toho vzniká tříštivá směs, která oslepuje, ale být oslepen krásou je prostě nádhera,“ rozplýval se porotce Radek Balaš.

Sambu fešáka Davida Svobody a jeho půvabné tanečnice Veroniky Lálové si připomeňte ve video ukázce. Ve druhém kole StarDance skončili Monika Bagárová a Robin Ondráček, kterým se samba naopak nepovedla.

Vyhraje David Svoboda StarDance?
Ano, má velkou šanci, je to fešák a velký sympaťák
57,8 %
Ne, ve StarDance jsou lepší soutěžící
13,9 %
Nevím, StarDance nesleduji
28,3 %
Celkem hlasovalo 1150 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám