Hlavní obsah
Článek

Raperka Cardi B (31) a její manžel Offset (26) z veleúspěšné skupiny Migos byli jednoznačně nejkrásnějším párem slavnostního předávání cen American Music Awards. Srdce přítomných si získali už při příchodu, kdy se předvedli ve sladěných kostýmech od Dolce & Gabbana. Ty si prý na akci plánovali obléknout dlouho dopředu, takže přípravu rozhodně nepodcenili.

Přípravu ostatně nepodcenila ani Cardi sama, která vystoupila na pódiu s písní I Like It, která se stala světovým hitem číslo jedna letošního léta. Bylo to raperčino vůbec první vystoupení od porodu dcerky Kulture v červenci letošního roku a nutno podotknout, že se jí povedlo na výbornou. Výrazy přítomných ostatně hovoří za vše.

Cardi si z osmi nominací odnesla celkem tři ocenění, za nejoblíbenějšího umělce v kategorii rap/hip hop, nejlepší song ve stejné kategorii, kterým se stal mega hit Bodak Yellow, a za nejlepší song v kategorii soul/RnB, kterým byl duet s Brunem Marsem Finesse.

Manžel Offset, který se svou skupinou Migos obdržel cenu za nejlepší skupinu v kategorii pop/rock, byl zpěvaččiným největším fanouškem a vehementně svou ženu podporoval. Mladá dvojice se tak během jednoho roku stala jedním z nejvlivnějších párů světového hudebního průmyslu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám