Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Beyoncé (42) opět rozvířila dohady o svém požehnaném stavu. Přestože se na své těhotenství snaží pomocí upnutých modelů upozornit při každé příležitosti, ve svém nejnovějším klipu se nakonec objeví v plavkách s bříškem úplně plochým. V době natáčení už přitom měla být těhotná několik měsíců.

Píseň s názvem „Party“, kde je zpěvačka oděná do odvážných modelů a v ruce drží koktejl, navíc také o maminkovských ambicích příliš nesvědčí. Video, kde se objeví také její mladší sestra Solange a bývalá kolegyně ze skupiny Destiny’s Child Kelly Rowland, se natáčelo v srpnu těsně předtím, kdy Beyoncé své těhotenství oznámila světu na předávání MTV Video Music Awards. A právě tam už se její bříško naopak rýsovalo velmi výrazně.

Spekulace o pravdivosti jejího očekávání miminka počaly přesně před dvěma týdny, kdy byla zpěvačka hostem v televizním pořadu Sunday Night. Když usedala do křesla, bříško se jí v úzkých růžových minišatech velice nepřirozeně „srolovalo“ a sama zpěvačka vypadala poměrně vyděšeně.

Čokoládová diva tak novým videoklipem opět nahrála domněnce, že si dítě nechává odnosit náhradní matkou. Beyoncé však tato nařčení považuje za nesmyslná a hloupá.

Reklama

Další články

Načítám