Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby se sešla kompletní rodinka věčně zaneprázdněných Beckhamových pohromadě a našla si čas společně strávit odpoledne, to se jen tak nevidí. Takového výletu se však jejich děti dočkaly tento víkend, kdy všichni i s malou Harper vyrazili kam jinam, než na fotbalové hřiště. Největší atrakcí byla samozřejmě tříměsíční Harper, k jejíž kočárku se neustále skláněli rodiče i sourozenci. Avšak nejvýrazněji projevil bratrskou lásku dvanáctiletý Brooklyn Beckham, který sestřičku choval v náručí a pusinkoval na čelo.

Přestože se obvykle u chlapců v tomto věku očekává, že zranitelnost a emoce budou to poslední, co dávají najevo, Brooklyn je evidentně jiný a za lásku k sestřičce se nestydí, i když jsou celé rodině neustále v patách paparazzi.

Dokonce i Victoria (50) (37) pro jednou odložila oblíbené boty na jehlových podpatkách a na hřiště v kalifornském Long Beach raději zvolila jinou obuv. I když ani chlupaté hucule nebyly tou nejvhodnější variantou, u dámy jako je Victoria, se ani tenisky očekávat nedají. Spolu s Davidem (48) (36), který s něhou opečovával Harper, sledovala, jak si ve hře počínají jejich synové a zda se ve fotbale „potatili“.

Reklama

Další články

Načítám