Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na významnou událost herečka Jennifer Garner přizvala svoje tři děti. Jejich tatínek Ben Affleck (51) odhalení její hvězdy na hollywoodském chodníku slávy bohužel nepřihlížel. O pár dní později skončil v léčebně kvůli závislosti na alkoholu.

Kdysi tvořili dokonalý hollywoodský pár a rodinku jako z katalogu. Jennifer Garner a Ben Affleck ale spějí k rozvodu. Prožívali spolu vleklou krizi.

Zatímco Ben Affleck začal po producentce Lindsay Shookus randit s Playmate Shaunou Sexton, Jennifer Garner se do dalšího vztahu nehrne. V Los Angeles, kde se dočkala velké pocty, jí místo nového partnera dělaly společnost její děti. Jennifer Garner s sebou přivedla šestiletého Samuela, devítiletou Seraphinu a dvanáctiletou Violet.

Jennifer Garner není zdaleka tak slavná jako její exmanžel, který se ovšem dosud hvězdy na chodníku slávy nedočkal. Ben si zahrál v Pearl Harboru, dostal Oscara za scénář k Dobrému Willu Huntingovi a je jako režisér podepsán pod oscarovým Argem. Jeho exmanželka si zahrála například ve filmech Juno či Chyť mě, když to dokážeš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám