Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Madonna (60) dorazila na předávání MTV Video Music Awards v kostýmu, který připomínal něco mezi Ježíšem a Sochou Svobody. Co tím chtěla říct, ví asi jen ona sama. Nebyl to ale ani tak její outfit, co upoutalo pozornost diváků.

Madonna, která před pár dny oslavila šedesátku, měla jeden jediný úkol. A to vzdát hold zpěvačce Arethě Franklin, která nedávno podlehla rakovině. Jenomže mluvila jenom o sobě a o začátku své kariéry. S diváky sdílela zdlouhavý příběh o tom, jak na jednom ze svých prvních konkurzů zpívala Arethinu píseň „Natural Woman“ a měla s ní úspěch.

„Nic z toho by se nestalo, nebýt Lady of Soul. Dovedla mě tam, kde jsem dnes. A vím, že ovlivnila i spoustu lidí, kteří tu dnes večer sedí. A za to ti chci poděkovat, Aretho, že jsi nás všechny posílila,“ zakončila své vyprávění.

Jenže většina fanoušků z Madonniny řeči nebyla příliš nadšená. Na sociálních sítích se okamžitě objevily narážky na její projev, kterým podle fanoušků vůbec neuctila památku zesnulé divy, ale spíš všechny málem unudila řečmi o sobě. Stačilo na chvíli nemyslet pouze na sebe. Tohle se tedy královně popu příliš nepovedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám