Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera spisovatelky Báry Nesvadbové (49) se vážně zranila. Při hrátkách s kamarádkami si poranila páteř. Naštěstí zranění nebylo vážné až natolik, aby Bibianě hrozily trvalé následky.

"Má bloklý pátý a šestý obratel. Nyní ale už je v pořádku. U dětí se to nenapravuje trháním, chce to jen klidový režim. Proto musí nosit pár týdnů ochranný krční límec," řekla Super.cz Nesvadbová, která s dcerou Bibianou dorazila podpořit akci Pomáháme pohybem v pražském fitness centru.

Hned po akci holky běžely domů balit kufry. V neděli odlétaly na dovolenou na Kypr, kde stráví týden. "Těším se, že si na chvíli odpočineme od té šílené zimy," dodala Nesvadbová, kterou po návratu čeká 1. prosince předvánoční bazar, jenž každoročně pořádá. Se svými kamarádkami dává do prodeje luxusní značkové hadříky nejprestižnějších světových značek. A to jen za zlomek ceny. Výtěžek půjde na pomoc postiženým lidem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám