Hlavní obsah
Článek

Moderátorka, novinářka a modelka Peaches Geldof patří k těm nejbohatším obyvatelkám Velké Británie, přesto se rozhodla si make-up nakrást. V jedné z londýnských poboček drogerií Boots si dcera Boba Geldofa nastrkala do kabátu šminky za 70 liber – asi dva tisíce korun. Zboží vrátila při konzultaci v kanceláři obchodu, kde se s vedením domluvila na řešení incidentu bez policie.

„Spatřil jsem ji, jak prochází kolem regálu s make-upem, s obyčejnou kosmetikou značek Rimmel či L’Oreal. Hodně mě překvapilo, když jsem si všimla, jak sbírá podkladový krém, řasenku, oční linku a strká vše do kabátu a tašky ze Selfridges. Koukala se kolem sebe, ale byla docela klidná, normálně si to strkala do kapes, jako by to bylo běžné. Odešla bez placení zadem obchodu, ale ochranka ji sledovala a přivedla zpět. Vypadala naprosto klidně a vyrovnaně, vůbec nebyla nervózní,“ cituje Sunday Mirror svědkyni incidentu.

List také cituje zaměstnance obchodu, jenž potvrdil, že Geldof kradla, má do obchodu příště vstup zakázán a že byl incident řešen bez policie.

Mladá Britka na sebe nedávno upozornila také svou příšerně vyhublou postavou na módní přehlídce, kde byla hostem. Již nějakou dobu se u ní spekuluje o problémech s drogami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám