Hlavní obsah
Článek

Bývalá přítelkyně stříbrného finalisty druhé české SuperStar Michala Hudčeka (32) promluvila! Spisovatelka Zita Marinovová vydala knížku, ve které dopodrobna popisuje Michalovy údajné feťácké, gamblerské i zlodějské úlety.

Michalovi uškodilo pět minut slávy v talentové soutěži. Kolegové ho prý rychle zasvětili do kokainu. To tvrdí Marinovová v knížce "Důvěřuj, ale pak se moc nediv", ve které Hudčeka pro potřeby rukopisu přejmenovala na Martina a sebe samu na Herminu. Prý spolu osm let udržovali přerušovaně vztah, během kterého mu pomáhala s kariérou, on jí zase na oplátku třeba vybílil peněženku, bankovní kartu, zastavil její mobil, aby měl na hraní automatů, nebo ukradl auto.

"Nebyl to už koks, ale perník, protože docházely peníze, ale bylo toho hodně. Často jsem tehdy nespal třeba čtyři dny v kuse. Bydlel jsem s Martinou ve vile jejích rodičů, kde neměli ani tušení, jak vypadá sjetej člověk... Jen jim bylo divný, že občas nemůžou najít nějaký věci nebo peníze," svěřuje se v knize Michal alias Martin.

Že jde o zpěváka Hudčeka, o tom nemůže být pochyb. Dlouholetá láska Martina se s ním v reálu rozešla poté, co uviděla amatérskou pornokazetu. I o tom se v díle píše. "Měla fotky, moje textovky, mmsky a jiný opravdu nepěkný důkazy. Naštěstí byla Martina šlechetná a sbalila mi i všechny dárky, co mi za tu dobu našeho soužití nakoupila, takže jsem měl nějakou dobu co prodávat," svěřuje se rádoby Michal čtenářům.

Hudček jezdil na koncerty sjetý a několik hodin po začátku nebo vůbec. Vymlouval se prý často na angínu. Jindy prý zase na drogové párty v bytě pro bronzovou vítězku soutěže krásy požil nekvalitní drogu a skončil v nemocnici. "Nechápu to. Zita mě zklamala. A to jsem se dozvěděl, že se za mě přimluvila, abych dostal roli v muzikálu Naháči. Peníze mi půjčovala, žádné jsem jí neukradl. Nevím, zda ji nežalovat," uvedl pro Super.cz Hudček, který však přiznal, že s drogami měl před časem skutečně vážné potíže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám